محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

نماینده مجلس: در راه شفاف‌سازی نباید استثنا قائل شد

نماینده مجلس: در راه شفاف‌سازی نباید استثنا قائل شد نماینده نوشهر در مجلس با بیان اینکه نباید برای شفاف‌سازی استثنایی در اعلام آرای نمایندگان قائل شد، گفت: مردم حق دارند بدانند که وکلای خود در مجلس به طرح‌ها و لوایح چه رای می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 29
کد خبر: ۲۶۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ قاسم احمدی‌ لاشکی نماینده نوشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح شفافیت آرای نمایندگان، گفت: در این زمینه طرح‌های از سوی نمایندگان تدوین شده بود که برای تجمیع و واحد شدن آنها مقرر شد تا به کمیسیون آئین‌نامه داخلی ارجاع شود که در این کمیسیون نمایندگان در حال بررسی‌های لازم هستند.

 

وی با بیان اینکه نباید برای شفاف‌سازی استثنایی در اعلام آرای نمایندگان قائل شد، ادامه داد: باید در اجرا نگوییم که در فلان موضوع آرای نمایندگان را اعلام کنیم و در یک موضوع دیگر آرای نمایندگان را اعلام کنیم باید در همه امور شفاف‌سازی انجام شود.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید براینکه مردم حق دارند بدانند که وکلای خود در مجلس به طرح‌ها، لوایح، سوال از وزرا و تحقیق و تفحص‌ها چه رای می‌دهند، افزود: امیدوارم شرایطی فراهم شود تا همه نمایندگان به راحتی بتوانند آرای خود در صحن علنی پارلمان اعلام کنند تا مردم نیز با تفکرات آنها بیشتر آشنا شوند.

 

نماینده نوشهر و چالوس در مجلس با بیان اینکه شفافیت در آرای نمایندگان یکی از عوامل تاثیرگذار در کاهش فساد است، اظهار داشت: زمانی که یک نماینده شفاف اعلام می‌کند که موضوعی را می‌پسندد یا نمی‌پسندد موضع‌گیری وی مشخص می‌شود و بهتر می‌توان درباره وی قضاوت کرد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار